Meteen naar de inhoud
Home » Diensten

Diensten

Onze diensten

Copar is al meer dan 60 jaar een succesvolle full service distributeur met een bewezen track record in het bouwen van zoetwaren merken.

Door gebruik te maken van het Copar platform en de opgebouwde expertise bent u in staat om op een kostenefficiënte wijze distributie op te bouwen en de merkbekendheid te vergroten in de Nederlandse markt. De toewijding van het Copar team doet de rest!

Marketing 

Onze marketeers bepalen samen met u de strategie van het merk. Dit wordt vertaald in advertentie campagnes, promoties en instore activiteiten.
Door “tracking en tracing” van interne en extern beschikbare data worden de plannen geoptimaliseerd en bijgestuurd. Daarnaast wordt er ingespeeld op trends door bijvoorbeeld review marketing in combinatie met social media.

Account Management

Het Copar verkoopteam is actief in alle relevante verkoopkanalen. Nederland kenmerkt zich door een centralisatie van aansturing. Goede relaties bij inkopers, in combinatie met kennis en innovatie kracht, maakt Copar een relevante gesprekspartner.

Supply chain

Copar beschikt over een eigen, deels geconditioneerd, magazijn met meer dan 6.000 palletplaatsen. Zowel voor inkomende
als uitgaande goederen wordt gebruik gemaakt van scanning. Real time data zorgt voor een up-to-date inzicht en efficiënte operationele aansturing.
Copar maakt gebruik van een internationaal netwerk van logistieke dienstverleners.

Copacking

Copar beschikt over een uitgebreid netwerk van copackers. Hierdoor is Copar in staat om in te spelen op de behoeftes van de markt, promotionele activiteiten te ondersteunen en internationale leveranciers te laten voldoen aan de lokale regelgeving.

Meer weten over ons