National Account Manager

Ter versterking van onze afdeling Account Management zijn wij op zoek naar een:

NATIONAAL ACCOUNT MANAGER (m/v)

De functie:
Als Nationaal Account Manager ben je verantwoordelijk voor de omzet, marge, distributie en promotie van het totale Copar assortiment bij hoofdkantoren en grote leden binnen Food Retail alsmede Out of Home. De functie maakt onderdeel uit van de Sales afdeling, welke bestaat uit een Sales Director, 2 Account Managers en een afdeling Customer Service en Sales Support. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Director. Daarnaast heb je veel contact met klanten (extern), inkoop, logistiek en marketing (intern).
Het denken vanuit structuren, visie hebben op de consumentenmarkt, het kunnen signaleren van distributie- en promotiemogelijkheden en hier praktisch uitvoering aan willen geven is noodzakelijk voor deze functie.

Het profiel:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • 4 Jaar ervaring in FMCG op hoofdkantoorniveau (bij voorkeur zowel Food Retail als OOH) waarvan 2 jaar werkzaam als Account Manager.
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen.
  • Creatief, proactief en prestatiegericht.
  • Analytisch en in staat om een brede klant- en product portfolio te managen.

Ons aanbod:
Een marktconforme beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een mobiele telefoon, laptop, auto van de zaak, een bonusregeling, onkostenvergoeding en een prettige werkomgeving.

Dit is dé ideale functie om door te groeien binnen Account Management. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Stuur dan je motivatie en CV vóór 31-12-2018 naar:

Copar B.V.
T.a.v. afdeling Personeelszaken
Postbus 222
4940 AE Raamsdonksveer

Voor verdere vragen omtrent deze functie kan je contact opnemen met de heer J. van Kessel, tel. 0162-576376 of kijk ook eens verder op onze website.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld !

Reacties zijn gesloten.